אלבום חדש: לדור ודור – ארבעים שנות ניגוני חסידי בעלזא

בעלזא - לדור ודור

לקראת שמחת בית בעלזא שתתקיים אי״ה בט״ו סיון, יוצא בעל המנגן החסידי המפורסם, הרב ירמי' דמן, באלבום חדש "לדור ודור – ארבעים שנות ניגוני חסידי בעלזא".

האלבום החדש רואה אור כאמור בסימן "כקדם". הרב ירמי' דמן חוזר לעבוד עם המעבד האגדי, ר' משה מונה רוזנבלום, איתו ניפק בעבר כמה מהלהיטים הגדולים ביותר כ"יהי החודש הזה", "אב הרחמים" ועוד. למלאכת העיבודים הצטרף גם המעבד החסידי, רובי בנט, כשההפקה נצבעת בצליל עשיר, בתזמור מלא ובכלים חיים.

על "מקהלת חסידי בעלזא" הנוטלת חלק באלבום ניצח ר' אלתר מאיר קאליש המנצח המפורסם של ה"קאפעלע" של חסידות בעלזא. על הלחנים הסוחפים שבאלבום אחראיים ר' ירמי' דמן עצמו שחיבר חמישה שירים חדשים והרה"ג ר' פנחס פרידמן ראש הכוללים של בעלזא המשמש גם כבעל תפילה קבוע בשבתות וימים טובים אצל כ"ק האדמו"ר מבעלזא שליט"א וידיו רב לו בהלחנת ניגונים רבים.

הפצה: שיינקיס

לחצו PLAY להאזנה לשיר 'סימן טוב' מתוך האלבום

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

גד אלבז משיק סינגל חדש: "הגלה נא"

הזמר והיוצר גד אלבז משחרר סינגל חדש בשם "הגלה נא", המבוסס על מילות הפיוט הנודע "ידיד נפש". השיר מלווה בלחן מקורי ומביא אל קדמת הבמה את כוחו העמוק של הניגון היהודי.

להאזנה ←
שירים חסידיים

קובי ברומר פותח שנה עם "המאורות הגדולים"

רגע אחרי החגים ועם פתיחת ספר בראשית, קובי ברומר משחרר סינגל סווינג קצבי וממכר "המאורות הגדולים". מאחורי הגרוב עומד המסר של הירח שנברא שווה לשמש, נצטווה להתמעט, אבל תמיד חוזר להתמלא.

להאזנה ←