'חביבין' – אלבום חדש של ניגוני חסידי בעלזא

בעלזא - חביבין

'חביבין' הוא אלבום חדש שצפוי לראות אור אי"ה לקראת החתונה הגדולה השבוע בחצר הקודש בעלזא. באלבום נוטלים חלק כל השמות הגדולים: הרב ירמיה דמן, הרב יוסף צבי ברייער, דוד קאליש, המעבד עמי כהן, משולם גרינברגר, משה שטקל, אבריימי מושקוביץ ומוטי ויזל.

רגע לפני הופעת האלבום המהודר של בעלזא 'חביבין', קבלו סנונית ראשונה ומרגשת: הלחן המרטיט 'רחמנא' של ר' אליהו אייזנבך שראה אור לפני 20 שנה באלבום 'ישמח ישראל' זוכה לביצוע חדש, שובה לב, על ידי הסולן זאנוויל ויינברגר, מקהלת 'מלכות' בניצוחו ועיבודו הקולי של פנחס ביכלר ועיבודו המוזיקאלי של ישכר (סוקי) ברי.

לחצו PLAY להאזנה לשיר 'רחמנא' מתוך האלבום

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אלחנן אלחדד וקובי ברומר בדואט ישיבתי חדש – "אנעים זמירות"

אחרי שורת סינגלים באווירה ישראלית ששחררו כל אחד בנפרד, ואלבום חסידי שמתבשל אצל ברומר, אלחנן אלחדד וקובי ברומר חוברים יחד ומשיקים את "אנעים זמירות", להיט ישיבתי אותנטי, סוחף ומרגש

להאזנה ←