'חביבין' – אלבום חדש של ניגוני חסידי בעלזא

בעלזא - חביבין

'חביבין' הוא אלבום חדש שצפוי לראות אור אי"ה לקראת החתונה הגדולה השבוע בחצר הקודש בעלזא. באלבום נוטלים חלק כל השמות הגדולים: הרב ירמיה דמן, הרב יוסף צבי ברייער, דוד קאליש, המעבד עמי כהן, משולם גרינברגר, משה שטקל, אבריימי מושקוביץ ומוטי ויזל.

רגע לפני הופעת האלבום המהודר של בעלזא 'חביבין', קבלו סנונית ראשונה ומרגשת: הלחן המרטיט 'רחמנא' של ר' אליהו אייזנבך שראה אור לפני 20 שנה באלבום 'ישמח ישראל' זוכה לביצוע חדש, שובה לב, על ידי הסולן זאנוויל ויינברגר, מקהלת 'מלכות' בניצוחו ועיבודו הקולי של פנחס ביכלר ועיבודו המוזיקאלי של ישכר (סוקי) ברי.

לחצו PLAY להאזנה לשיר 'רחמנא' מתוך האלבום

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

זושא משחררת סינגל חדש — "Roof Over My Head"

בדרך כלל "גג מעל הראש" מסמל ביטחון ויציבות — וזושא הופכת את זה: הגג הדולף הוא כל העניין. כשמפשיטים את הנוחות שאנחנו מבלבלים עם היסוד, מה שנשאר זה משפחה, חברים, אמונה, נעימה, והשמיים.

להאזנה ←
שירים חסידיים

אבי שפרונג בשיר חדש – ״מעט טוב״

אבי שפרונג משחרר שיר חדש, אותו כתב בעקבות מפגש עם מילים קדושות של ר׳ נחמן: ״וּבֶאֱמֶת כָּל הַהִתְרַחֲקוּת הוּא רַק כֻּלּוֹ הִתְקָרְבוּת״ (ליקוטי מוהר״ן תנינא, מ״ח).

להאזנה ←