'חביבין' – אלבום חדש של ניגוני חסידי בעלזא

בעלזא - חביבין

'חביבין' הוא אלבום חדש שצפוי לראות אור אי"ה לקראת החתונה הגדולה השבוע בחצר הקודש בעלזא. באלבום נוטלים חלק כל השמות הגדולים: הרב ירמיה דמן, הרב יוסף צבי ברייער, דוד קאליש, המעבד עמי כהן, משולם גרינברגר, משה שטקל, אבריימי מושקוביץ ומוטי ויזל.

רגע לפני הופעת האלבום המהודר של בעלזא 'חביבין', קבלו סנונית ראשונה ומרגשת: הלחן המרטיט 'רחמנא' של ר' אליהו אייזנבך שראה אור לפני 20 שנה באלבום 'ישמח ישראל' זוכה לביצוע חדש, שובה לב, על ידי הסולן זאנוויל ויינברגר, מקהלת 'מלכות' בניצוחו ועיבודו הקולי של פנחס ביכלר ועיבודו המוזיקאלי של ישכר (סוקי) ברי.

לחצו PLAY להאזנה לשיר 'רחמנא' מתוך האלבום

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

מעין עולם הבא: יחיאל שראן במיני-אלבום שבת חדש

הזמר יחיאל שראן משיק מיני-אלבום (EP) חדש וחגיגי בשם "שבת! מעין עולם הבא", הכולל ארבעה שירים מקוריים המביאים לידי ביטוי את החום, הקדושה והאווירה המיוחדת של יום השבת.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"לזרוח כמו שאני": אליהו רפאל כאין בסינגל חדש המוקדש לאנשים השקופים

הזמר והיוצר אליהו רפאל כאין משיק את הסינגל "לזרוח" – שיר חדש העוסק באמונה עצמית, בזיהוי האור הפנימי ובקריאה להבחין באנשים השקופים בחברה

להאזנה ←