למדני – לחן סוחף ומקפיץ מאוצרותיו של מאיר ברמן

יוסי גיל - למדני

איש המוזיקה והרדיו יוסי גיל מפתיע עם הפקה חדשה מתחת ידו והפעם: סינגל שהלחין גיסו מאיר ברמן החתום על לחנים אהובים שהתקבלו בציבור כמו "ואפיל תחינתי", "שובה" ו"כמו שנתברכו", שאף הם ראו אור בהפקתו של גיל והתקבלו בחום בעולם הישיבות החסידי.

אל הלחן למילים "למדני לעשות רצונך כי אתה אלוקי", נחשף גיל באקראי והציע "לשדך" לו את בעל המנגן זאנוויל ויינברגר הנמנה כיום על השורה הראשונה של האמנים החסידיים. זאנוויל העניק ביצוע מרשים ללחן הסוחף והתוצאה הנה היא לפניכם.

על המוזיקה הופקד המוסיקאי אבי דרור שכבר עיבד בעבר מספר לחנים מבית היוצר של ברמן בביצועו של זאנוויל ויינברגר שהופיעו באלבום "שובה". "אבי נותן דרור ליצירתיות שלו ומספק חוויה מוזיקאלית מיוחדת" אומר יוסי גיל. פנחס ביכלר מנצח מקהלת מלכות חתום על עיבוד המקהלה.

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

מוטי וייס בסינגל חדש: "הכל לטובה"

הסינגל "הכל לטובה" מצטרף לרשימה ארוכה של יצירותיו של וייס, ביניהן "מחשבות טובות", "קטנות שבקטנות" ו"הנה זה בא", וממשיך את הקו המוזיקלי המזוהה איתו, המשלב פשטות חסידית עם אנרגיה עכשווית.

להאזנה ←
שירים חסידיים

החדש של ישי ריבו – הנשמה לא META

ישי ריבו משיק סינגל חדש עם מסר נוקב על העידן הדיגיטלי, ומכריז על "צום רשתות" של 40 יום ולילה: "הנשמה לא meta היא פה לנצח שובי כבר הביתה לא זה לא שייך לך כמה שיפה לך! שובי ואחזה- בך אני בוטח".

להאזנה ←