למדני – לחן סוחף ומקפיץ מאוצרותיו של מאיר ברמן

יוסי גיל - למדני

איש המוזיקה והרדיו יוסי גיל מפתיע עם הפקה חדשה מתחת ידו והפעם: סינגל שהלחין גיסו מאיר ברמן החתום על לחנים אהובים שהתקבלו בציבור כמו "ואפיל תחינתי", "שובה" ו"כמו שנתברכו", שאף הם ראו אור בהפקתו של גיל והתקבלו בחום בעולם הישיבות החסידי.

אל הלחן למילים "למדני לעשות רצונך כי אתה אלוקי", נחשף גיל באקראי והציע "לשדך" לו את בעל המנגן זאנוויל ויינברגר הנמנה כיום על השורה הראשונה של האמנים החסידיים. זאנוויל העניק ביצוע מרשים ללחן הסוחף והתוצאה הנה היא לפניכם.

על המוזיקה הופקד המוסיקאי אבי דרור שכבר עיבד בעבר מספר לחנים מבית היוצר של ברמן בביצועו של זאנוויל ויינברגר שהופיעו באלבום "שובה". "אבי נותן דרור ליצירתיות שלו ומספק חוויה מוזיקאלית מיוחדת" אומר יוסי גיל. פנחס ביכלר מנצח מקהלת מלכות חתום על עיבוד המקהלה.

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ארי היל בסינגל חדש לחודש אלול: שערי דמעות

בימים הנעלים של חודש אלול, משחרר ארי היל שיר חדש ומרגש – "שערי דמעות". את המילים והלחן כתב אלי קליין, שגם עומד יחד עם איצי ברי מאחורי ההפקה והעיבוד המוזיקלי.

להאזנה ←
שירים חסידיים

איתן כהן בבלדה מרגשת לחודש אלול: "רוץ לאבא"

הזמר איתן כהן משיק את הסינגל השמיני שלו, בלדה מרגשת לכבוד חודש אלול – "רוץ לאבא". על העיבוד וההפקה המוזיקלית הופקדו האחים יאיר ואייל שריקי המוכשרים.

להאזנה ←