למדני – לחן סוחף ומקפיץ מאוצרותיו של מאיר ברמן

יוסי גיל - למדני

איש המוזיקה והרדיו יוסי גיל מפתיע עם הפקה חדשה מתחת ידו והפעם: סינגל שהלחין גיסו מאיר ברמן החתום על לחנים אהובים שהתקבלו בציבור כמו "ואפיל תחינתי", "שובה" ו"כמו שנתברכו", שאף הם ראו אור בהפקתו של גיל והתקבלו בחום בעולם הישיבות החסידי.

אל הלחן למילים "למדני לעשות רצונך כי אתה אלוקי", נחשף גיל באקראי והציע "לשדך" לו את בעל המנגן זאנוויל ויינברגר הנמנה כיום על השורה הראשונה של האמנים החסידיים. זאנוויל העניק ביצוע מרשים ללחן הסוחף והתוצאה הנה היא לפניכם.

על המוזיקה הופקד המוסיקאי אבי דרור שכבר עיבד בעבר מספר לחנים מבית היוצר של ברמן בביצועו של זאנוויל ויינברגר שהופיעו באלבום "שובה". "אבי נותן דרור ליצירתיות שלו ומספק חוויה מוזיקאלית מיוחדת" אומר יוסי גיל. פנחס ביכלר מנצח מקהלת מלכות חתום על עיבוד המקהלה.

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

ר' חזקי וייס באלבום חדש: "הוד שבהוד"

מאחורי הפקת האלבום עומד מוישי יאקאב ושייע גרוס, שלקח את הלחנים הכי אותנטיים של ר' משה יחזקי' וייס, וחיבר אליהם את את מיטב השמות במוזיקה החסידית

להאזנה ←
שירים חסידיים

אבי לרנר בסינגל חדש וקצבי: "היום הגדול"

הזמר והיוצר האנרגטי אבי לרנר משיק את "היום הגדול" – סינגל חדש, קצבי וסוחף, שמביא את אווירת השמחה, הריקודים והרגעים המיוחדים שכל אחד מייחל להם.

להאזנה ←
חדשות מוזיקה יהודית

חיים ישכיל מטיס אתכם עם "טאטע שכוייח"

חיים ישכיל משחרר את הלהיט החדש "טאטע שכוייח". השיר, שכולו אמונה, שמחה וטקסט שיושב בול על הכרת הטוב לקב"ה, מגיע עם הפקה מוזיקלית של אלי קליין ואיצי ברי.

להאזנה ←