ארי גולדוואג חוזר עם 'שבת חברים 2'

שבת חברים 2

ארי גולדוואג חוזר עם אלבום שני וחדש לחבורת 'שבת חברים'. החבורה כוללת חמישה ילדי פלא, אחד מהם הוא משה דב גולדוואג – בנו של ארי שהיה שותף בהלחנת שניים משירי האלבום.

שאר הלחנים הלחין ארי עצמו במהלך החודשים האחרונים, תוך כדי הארועים הקשים בארץ ישראל. חלק מהם שירי תפילה ואמונה לשעות קשות אלה. שיר מרגש במיוחד הוא 'הושיעה נא' – בו ארי שר עם בנו משה דב "כרחם אב על בנים". שירים אחרים הם קצביים וחיוביים, כדי להמשיך לשיר, לשמוח ולהודות להקב"ה.

לחצו PLAY להאזנה לשיר 'אליהו הנביא' מתוך האלבום

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הרב שלמה טויסיג ואיצי וואלדנר בדואט: "טאטע שומע"

15 שנה אחרי שכבש את רחבות הריקודים עם הלהיט "העכער" (מתוך האלבום טויסיג 2), חוזר הרב שלמה טויסיג לשיתוף פעולה מרגש עם המלחין ובעל המנגן הענק – איצי וואלדנר.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"מחילה" הפופולארי בביצוע חדש: שי וינר ודניאל חן

יחד עם הכותב והמלחין דניאל חן, המשמש גם כמעבד המוזיקלי של הפרויקט, מציג וינר גרסה חדשה ונוגעת ללב ללהיט הנצחי "מחילה" של אבישי אשל שכתב בכישרון רב רמי לב האגדי.

להאזנה ←