אבי מילר והמערבבים מגישים: 'קומבינה'

אבי מילר - קומבינה

פורים מתקרב וזה הזמן המתאים ביותר ל"קומבינה" של אבי מילר והמערבבים. "קומבינה" זה סינגל יוצא דופן ובו מיקס מלהיב של לא פחות מ-40 שירים בביצועו של הזמר המצליח והאיכותי אבי מילר שמאחוריו כבר עומדים שני אלבומים מוצלחים בסדרת אבי מילר שר ר' הלל ופרוייקטים נוספים.

המדריך החרדי שמע על ה'קומבינה' נכנס לסוד העניינים והדפיס אלפי עותקים של ה'בישול' המשובח הזה שמוענק מתנה בתוכניות של רדיו קול חי ובבמות נוספות. הערבוב המשובח יעלה חיוך על פניו של כל חובב מוזיקה (או בישולים) באשר הוא.

את ה'קומבינה' תפר ובישל בגאונות המפיק ואיש הרדיו דוד קליגר שגם הוסיף פלפל בנגינת הקלרינט, על הצד המוזיקלי הופקד המעבד המוכשר שמואל יפת.

את בישול ה'קומבינה' ליווה קמפיין מסתורי ומסקרן שצולם כולו, איך לא – ב"מסעדת יואלי'ס" בגבעת שמואל. "עד היום חשבנו שלבישולים יש רק ריח מצוין, עכשיו אנחנו גם יודעים שהם נשמעים נפלא" אומרים בקריצה החברים ב"יואליס'".

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אהרן רזאל מחתן את בנו והאחים יוצאים בשיר חדש – "עוד ישמע"

לכבוד חתונת בנו אור חיים, אהרן רזאל מוציא את 'עוד ישמע' – ניגון חתונה שהלחין לפני דור שלם, ושהפעם הוא שר אותו יחד עם בניו שיר ציון, בארי ואליה, לכבוד אחיהם החתן.

להאזנה ←
שירים חסידיים

הזמר פישי רכטשפר משחרר את הלהיט ״דחה דחיתני״

הרעיון נולד במהלך חתונה שבה הופיע באסרו חג סוכות: אחרי שבוע של אמירת הלל, המילים ״דחה דחיתני לנפול וה׳ עזרני״ המשיכו להתנגן בראשו, עד שחיבר אותן לניגון המוכר מבית גראדז׳יסק.

להאזנה ←