"תענה לי"- לזכרו של דני בן דוד הי"ד

יוסי נטיב - תענה לי

השיר 'תענה לי' נכתב לזכרו של דני (דניאל) בן דוד הי"ד, לוחם צנחנים שנהרג במלחמת לבנון השניה. דני נהרג בתקרית כפר גלעדי בה נהרגו 12 לוחמי כוח צנחנים בהתפוצצות רקטה סמוך לכוח שחיכה אותה העת להיכנס ללבנון. בן 38 היה במותו והותיר אחריו אשה ושלושה ילדים.

השיר נכתב על ידי אלה מדינה (32) מלחינה, זמרת ומנצחת מקהלות ילדים, בהשראת אחד מבניו של דני שגדל להיות נער מעורר השראה: רגיש, יפה תואר, מלח הארץ.

יוסי נטיב- זמר ויוצר, שהוציא ממש עכשיו את אלבומו השני "אף אחד לא נשאר".

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אלחנן ענבל ודודי פרישמן בדואט חופה: תפילת החתן

"תפילת חתן" דואט חדש ומיוחד בין אלחנן ענבל ודודי פרישמן יחד עם מקהלת ווקאל Choir יוצא לאוויר העולם, בלחנו של איציק שטיין, ובהפקה מוזיקלית של אבי ריימי ויאיר בודנר.

להאזנה ←
שירים חסידיים

אליהו רפאל כאין מזכיר לנו לעצור ולשים לב

הזמר והיוצר אליהו רפאל כאין משחרר סינגל חדש – "נשים לב", שיר שכולו קריאה להתבוננות פנימית ברגעים הקטנים של החיים. אחרי שריגש עם הלחן ללוחם שנפל, הוא חוזר עם יצירה אישית על הכוח שביופי הפשוט

להאזנה ←
שירים חסידיים

רולי אזרחי בסינגל חדש: מרחוק

על רקע התקופה המורכבת בישראל, המלווה בכאב לאומי ותחושת ריחוק, משחרר המוזיקאי והיוצר רולי אזרחי סינגל חדש ומלא עוצמה בשם "מרחוק".

להאזנה ←