אילן דמרי לקראת השנה החדשה: עד ערב

אילן דמרי - עד ערב

שיר מיוחד לקראת השנה החדשה – תפילה שאחרי התפילה בהשראת חודשי אלול-תשרי.

השיר "עד ערב" נכתב במוצאי יום כיפור, כתפילה שאחרי התפילה. כולם חוזרים אל בתיהם מבית הכנסת, בעורקים עוד זורמות התפילות העמוקות והגדולות, אבל העיניים נשואות קדימה בציפייה עדינה ופשוטה לימים אחרים, לשנה חדשה מלאה בטוב ורכוּת, שתבוא עלינו כמו משב רוח רענן.

"את הטקסט הנפלא והמרגש של אלומה קיבלתי לפני כשנתיים והזדהיתי איתו מאוד, מסוג הטקסטים שנוגעים בך פנימה. התדר העדין שעבר במילים ניגן את המנגינה שנכתבה בזרימה עם קריאת הטקסט" – אומר אילן דמרי.

עד ערב I מילים: אלומה לב I לחן: אילן דמרי ן עיבוד והפקה מוסיקלית: עידו גונן

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

כשמוזיקה אלקטרונית וסקסופון נפגשו לחידוש ניגון עתיק

היוצר והמעבד שמוליק ברגר משיק פרויקט מוזיקלי ייחודי: ביצוע אינסטרומנטלי לניגון הבעל שם טוב, בעיבוד אלקטרוני עתידני, יחד עם אמן כלי הנשיפה דור אסרף.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שמעון לוי ועמירן דביר מבקשים: "להיות אהוב”

הזמרים שמעון לוי ועמירן דביר משלבים כוחות בסינגל חדש ומבטיח בשם "להיות אהוב", בהפקתו של זאבי רבינוביץ. השיר, שנולד מתוך תפילה לאהבה ואמונה, בוצע יחד עם תלמידי ישיבת "ברקאי-חיספין"

להאזנה ←