אילן דמרי לקראת השנה החדשה: עד ערב

אילן דמרי - עד ערב

שיר מיוחד לקראת השנה החדשה – תפילה שאחרי התפילה בהשראת חודשי אלול-תשרי.

השיר "עד ערב" נכתב במוצאי יום כיפור, כתפילה שאחרי התפילה. כולם חוזרים אל בתיהם מבית הכנסת, בעורקים עוד זורמות התפילות העמוקות והגדולות, אבל העיניים נשואות קדימה בציפייה עדינה ופשוטה לימים אחרים, לשנה חדשה מלאה בטוב ורכוּת, שתבוא עלינו כמו משב רוח רענן.

"את הטקסט הנפלא והמרגש של אלומה קיבלתי לפני כשנתיים והזדהיתי איתו מאוד, מסוג הטקסטים שנוגעים בך פנימה. התדר העדין שעבר במילים ניגן את המנגינה שנכתבה בזרימה עם קריאת הטקסט" – אומר אילן דמרי.

עד ערב I מילים: אלומה לב I לחן: אילן דמרי ן עיבוד והפקה מוסיקלית: עידו גונן

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הדואט המרגש של שמואל וישי ריבו

את השיר "כל פעם מחדש", דואט מרגש בין שמואל לישי ריבו, כתבה יוצרת צעירה שחיברה בין פסוקים מתהילים לחיים שלנו כאן ועכשיו: "גם בגיא צלמוות אתה איתי", בחיפוש אחר מקום בטוח.  

להאזנה ←
שירים חסידיים

צבי זילברשטיין ו'היום השמיני' נלחמים בדחיינות 

עם כל מה שהחיים, המשפחה והעבודה שואבים מאיתנו מכל כיוון, נהיה קל מדי לומר “אעשה את זה מחר”. אבל צבי זילברשטיין ו'היום השמיני' באים עם תזכורת חזקה: אל תחכה. תפסיק לדחות. פשוט תעשה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

אלמוג חליבה מארח את נהוראי אריאלי: עיני צופיה

“עיני צופיה” הוא שיר ותיק שזכה עם השנים לאהבה רבה בקרב הקהל, וכעת יוצא בגרסה חדשה שעוטפת אותו בעיבוד עכשווי, עם צבעים מוזיקליים עשירים וסאונד עדכני.

להאזנה ←