שמחה פרידמן מתפלל "עבור מישהו אחר"

שמחה פרידמן - עבור מישהו אחר

לאחר שכבש את תחנות הרדיו עם הלהיט "בקרוב (יתגדל)", מפתיע הזמר שמחה פרידמן (אחיינו של גדול הזמר החסידי – אברהם פריד) בסינגל חדש – "עבור מישהו אחר", בסגנון ישראלי וייחודי. שיר חורפי, שקט, סוחף, מרגש ומחמם.

"עבור מישהו אחר" הוא הסינגל השני שיוצא לאור מתוך אלבום הבכורה של שמחה פרידמן, שהפעם גם הלחין את השיר בעצמו. את המילים כתבה אחותו, חנה פרידמן-אולמן.

מילות השיר מדברות על הצורך של כל אדם להפסיק לרגע לחשוב על עצמו, לצאת לזמן-מה מהמעגל הבלתי פוסק של האנוכיות, ולהתפלל (לשם שינוי) – עבור מישהו אחר.

המילים המיוחדות והנוגעות, היושבות על לחן מורכב ופשוט בבת אחת, הנגינה הרכה והעדינה של טובי הנגנים בארץ, בעיבוד המדוייק של יובל סטופל, יחד עם שירתו המלטפת והנעימה של פרידמן – כל אלו מתמזגים יחד להרמוניה קסומה.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

ברוך ויזל ביצירה מרטיטה לימים הנוראים: "ונתנה תוקף"

לקראת הימים הנוראים הבעל"ט, מגיש בעל המנגן ברוך ויזל יצירה קסומה על 'ונתנה תוקף' – מרגעי השיא של תפילת הימים הנוראים, עם המוזיקאי והמעבד יענקי לנדאו.

להאזנה ←
שירים חסידיים

שימי וייס משיק סינגל שני: "רָם וְנִשָּׂא"

עם תהודה רבה מהסינגל הראשון שלו, משיק שימי וייס סינגל שני "רָם וְנִשָּׂא" בלחנו של נחמן זוננשיין, שאף משתתף בביצוע, העיבוד וההפקה המוזיקלית של אבי שפרונג.

להאזנה ←
שירים חסידיים

ערב יום הדין, משה חליפה עם סינגל חדש: "נחישות"

"נחישות", שיר המעודד חיזוק באמונה ובעבודת השם. חליפה, המתעסק בתחום מערכות הבניין ומנהל פרויקטים למחייתו, מחלק את זמנו בין עבודת השם בלילות לבין המשפחה והיצירה המוזיקלית בשאר הזמן.

להאזנה ←