הקליפ האופטימי של מרדכי שפירא – "מחר"

תיכף אלבום חדש, שני במספר, לכוכב המוזיקה החסידית מארה"ב. מרדכי שפירא (27), משחרר סינגל ראשון שיר בעברית למילותיה של מרים ישראלי שחתומה על "יש תקווה" ולהיטי ענק נוספים ובלחנו של מרדכי שפירא עצמו.

מאחורי מרדכי רזומה מוזיקלי עשיר, כבר בגיל צעיר מאוד, כילד, שר במקהלת הילדים הפנומנלית פרחי מיאמי. את המשך דרכו המוזיקלית, העביר לצד גדול הזמר החסידי, מרדכי בן דוד ואף זכור כמי שריגש אלפים בדואט המפורסם לשיר 'רחם' עם יעקב שוואקי.

שני עשורים מוזיקליים חלפו עד להשקת אלבום הבכורה כל הדרך בשנה שעברה. האלבום, זכה לשבחים רבים ומיקם את בעליו בצמרת האומנים הצעירים המבטיחים של העת הזאת, עם שני להיטי הפופ החסידיים שכר מצווה וכל הדרך. בעקבות הצלחת אלבומו הראשון, גייס שפירא את איצי וולדנר ואת טובי המלחינים בתעשייה, לעבודה על האלבום השני שצפוי לראות אור בתקופת החגים הבעל"ט.

כאמור, סנונית ראשונה מהאלבום החדש והמסקרן מגיעה יחד עם קליפ מקפיץ מחר. המילים האופטימיות יושבות היטב על לחן תוסס של שפירא, שמבקש להעביר לעולם חיזוק אישי לכל מי שמרגיש צורך. "בכל יום מחדש זורחת השמש ודברים מסתדרים, חשוב לי להעביר את המסר החיובי הזה, ע"מ להאיר את העולם ולחזק את מי שלעיתים חש קושי. תסמכו על השם, הדברים יסתדרו. כבר מחר."

לחצו PLAY לצפייה בקליפ

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

מיטב השמות חוברים לפרוייקט חדש "סוכות אויפן סטייג'"

בפרוייקט משתתפים: שמוליק קליין, שמחה בירנהאק, יענקי אויש, שימי קפלן, שיעלה רוט, מנדי רוט ומוישי הולצמן, יחד עם מקהלת רוממו, ובעיבוד מוזיקלי של מוישי יאקאב

להאזנה ←
שירים חסידיים

חיים דייטש ויידל’ה אלטר מגישים:"הייליגע אבות"

המעבדים חיים ויידל’ה ממשיכים בשיתוף פעולה השני והפעם עם הסינגל "הייליגע אבות". מתוך מטרה לאחד בין סגנונות המוזיקה של השניים, ולהביא תוצר מיוחד חדשני ונוגע כאחד, כשעל המילים והלחן יידל’ה, והקולות והעיבוד המהודק של השניים יחד.

להאזנה ←