הקומזיצר אלי סלומון בסינגל בכורה: הטוב ישאר

אלי סלומון, זמר וקומזיצר. שר ומופיע באירועים, קומזיצים, ושבתות חתן.

"הטוב יישאר" – סינגל הביכורים של סלומון. מושק בימים הללו, לקראת הקומזיצים והקעמפים שיהיו בימי בין-הזמנים ההולכים וקרבים. מילות השיר הלקוחות מתוך ליקוטי וחיי מוהר"ן, מדברות על ההתמדה בעבודת השם בלמצוא נקודה טובה וזכות, ועל ידי-כך הטוב יישאר והרע ממילא יתבטל וכך נוכל לראות כל סיטואציה שעוברים באור חיובי.

על הלחן המיוחד חתום שמחה אברמצ'יק, כשעל העיבוד וההפקה המוסיקלית אמון המעבד והמפיק המוסיקלי אלי אוסדון. כשאת הכל עוטף קולו של סלומון שמפליא בהגשת שירה נוגעת ומרגשת.

את יציאת השיר מלווה וידאו-קליפ מרהיב בהפקת נתי אלבר הממחיז את מילות השיר.

לחצו PLAY לצפייה בקליפ

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

איצי וולדנר ושלום למר בסינגל מרגש: "תפילת חנה"

לקראת ראש השנה, המלחין והיוצר איצי וולדנר משחרר את "תפילת חנה", שיר עוצמתי שבו הוא מארח את שלום למר. השיר מתמקד במסר הנצחי של חנה, שממנה למדנו את יסודות התפילה כולה: "רק שפתיה נעות וקולה לא ישמע".

להאזנה ←
שירים חסידיים

אבי אילסון ושמואל גלבר משחררים את ״שמע קולנו״

לכבוד היציאה המחודשת, מצטרף לביצוע הזמר אבי אילסון, חתנו של שמואל גלבר, שמעניק לשיר את קולו ואת הרגש המזוהה איתו. את העיבוד וההפקה המוזיקלית יצרו שמואל גלבר ונהוראי גלבר.

להאזנה ←