יונתן שטרן ולייזר ברוק שרים: "אני לדודי"

סינגל בכורה ברוח ימי הרחמים והסליחות לכותבת והיוצרת שולמית דמבז "אני לדודי". דמבז שמתגוררת בנתניה, החלה לנגן בגיטרה וליצור בגיל מאוחר יחסית, אבל מאז היא לא עוצרת. עד כה בעשור האחרון, הספיקה לכתוב למגירה מאות שירים ולחנים מקוריים למילים מהמקורות. 

אני לדודי הוא השיר הראשון של שולמית דמבז שיוצא באופן רשמי, מתוך תקווה ואמונה שאחריו יגיעו שירים נוספים לקהל הרחב ולא רק לחברותיה ומשפחתה שנהנים מהשירים כבר עשור.

למלאכת השירה נבחר הזמר ויוצר האקאפלה המשובח, יונתן שטרן, שהחליט הפעם לשיר דווקא עם עיבוד מוזיקלי. למלאכת העיבוד וההפקה המוזיקלית נבחר המעבד הנודע עדי נתנאלי, ששילב בעיבוד את מיטב הדגימות המשובחות שלו. את השיר תיבל שטרן בעיבוד קולות כהרגלו.

בשל אווירת הימים הנוראים של השיר, חבר שטרן לידידו משכבר ימים, החזן המוכשר לייזר ברוק, שכבר שיתף פעולה בעבר עם שטרן עם דואטים מצליחים, ובימים אלו ניגש באופן קבוע לפני התיבה. קולו הייחודי של ברוק והרגש בשירתו מעניק למילים את האווירה הכה מיוחדת של "המלך בשדה".

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

לכבוד ל"ג: קובי ברומר בסינגל חדש "בקודש הקדשים"

קובי ברומר מסמן טריטוריה חדשה, ומשיק סינגל ראשון מתוך אלבום חסידי שבדרך. "בקודש הקדשים" סינגל לוהט לכבוד ל"ג בעומר, אותו הלחין עם אלי קליין. העיבוד וההפקה המוזיקלית של אלי קליין ואיצי ברי.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"בעת נעילת שער" בנצי שטיין מארח את גדולי הזמר

כשאווירת חג שוררת באוויר, ומאידך תחושת געגוע עז למירון, מגיש בנצי שטיין מחרוזת מרגשת ומלאת כיסופים לרבי שמעון בר יוחאי, ולציון הקדוש במירון "בעת נעילת שער".

להאזנה ←
שירים חסידיים

אברומי סאמעט חוזר בסינגל מלהיב: "אני יהודי"

סאמעט החליט להוציא את השיר בל"ג בעומר, לכבודו של התנא האלוקי, רבי שמעון בר יוחאי, כשהוא מצרף את המילים שכתב יחד עם חיים גוטנטג, ללחן חסידי מבית חסידות קרלין.

להאזנה ←