שלומי קאופמן חוזר בווקאלית: יהיו לרצון

בעיצומן של ימי ספירת העומר, הזמר והיוצר שלומי קאופמן חוזר עם שיר ווקאלי. מדובר בשיר 'יהיו לרצון' אותו הלחין בעצמו ובוצע במקור על ידי הזמר נחת.

המילים המרגשות נכתבו על ידי בן דודו המוכשר זאבי קאופמן.

"אנחנו מתפללים כל יום לצרכינו וצורכי משפחנו ועמנו בכל התפוצות. אך עדין המילים הנכונות נסתרות ממנו. לכן, עם גמר התפילה אנו אומרים: 'יהיו לרצון אמרי פי והגיון לבי לפניך'. אנחנו מתחננים להקב״ה לשמוע לאמיר פינו ועמקי מחשיבותינו שיש לנו קושי להביע. יהי רצון מלפני הקב״ה יתברך שישמע לא רק לאמרי פינו ומשאלות ליבנו, אלא יענה לתפילתנו וישלח לנו את הגאולה שלימה במהרה בימינו!!".

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הדואט המרגש של שמואל וישי ריבו

את השיר "כל פעם מחדש", דואט מרגש בין שמואל לישי ריבו, כתבה יוצרת צעירה שחיברה בין פסוקים מתהילים לחיים שלנו כאן ועכשיו: "גם בגיא צלמוות אתה איתי", בחיפוש אחר מקום בטוח.  

להאזנה ←
שירים חסידיים

צבי זילברשטיין ו'היום השמיני' נלחמים בדחיינות 

עם כל מה שהחיים, המשפחה והעבודה שואבים מאיתנו מכל כיוון, נהיה קל מדי לומר “אעשה את זה מחר”. אבל צבי זילברשטיין ו'היום השמיני' באים עם תזכורת חזקה: אל תחכה. תפסיק לדחות. פשוט תעשה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

אלמוג חליבה מארח את נהוראי אריאלי: עיני צופיה

“עיני צופיה” הוא שיר ותיק שזכה עם השנים לאהבה רבה בקרב הקהל, וכעת יוצא בגרסה חדשה שעוטפת אותו בעיבוד עכשווי, עם צבעים מוזיקליים עשירים וסאונד עדכני.

להאזנה ←