הלהיט החדש לכבוד רבי שמעון: בגרסה ווקאלית

מאז ומתמיד הרגיש המלחין החסידי ר' פנחס שיינברגר שתהיה זו זכות גדולה אם ילחין ניגון חדש לכבודו של התנא האלוקי רבי שמעון בר יוחאי. כזה שיהיה קצבי וסוחף והכי חשוב באווירה חסידית אמיתית ושמחה שתוכל לחבר את כל הרבדים בעם.

לפני כשלוש שנים עלה בידו הדבר, אך הרגיש שזה לא שלם. בתקופה האחרונה המשימה הושלמה כשהוסיף בית שלישי.

על מלאכת הביצוע הופקד הסולן משהדב הומינר, כשאותו עוטפים בהרמוניה קולית מקהלת "ידידים" ומקהלתהילדים "חסידימלך". כשעל העיבוד וההפקה המוסיקלית ניצח ביד רמה המוסיקאי והמעבד עמי כהן.

בעקבות התוצאה הסופית המרהיבה החליט ר' פנחס לצאת מהקופסה ולהפיק גרסה ווקאלית שתקדים את הגרסה המוסיקלית ותכניס אותנו כבר עכשיו לאווירת ההילולה, לצורך כך רתם את המעבד הקולי יעקב רוטבלט.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הללוי-ה – רון אהרן קרס חוזר עם רגאיי יהודי חדש

המוזיקאי שגדל על ברכי המוזיקה הקלאסית, עבר דרך עולם המוזיקה האלקטרונית וחזר בתשובה כחסיד ברסלב, משחרר סינגל ראשון ומבטיח מתוך פרויקט "תיקון הכללי רגאיי ג'אם" – עיבוד אקוסטי ומלא שמחה למזמורי התהילים

להאזנה ←
שירים חסידיים

הפרויקט של שרון אבילחק בלהיט קיץ תוסס

בעיצומו של הקיץ משיק היוצר המפיק והמעבד המוזיקלי שרון אבילחק את "אבא שלי מלך" – להיט קיץ אנרגטי מקפיץ ותוסס, שכולו הודיה לקב"ה בכל זמן ומקום על הטוב וגם על מה שפחות.

להאזנה ←