"משכנו" – ישראל ורדיגר בביצוע ווקאלי

קצת יותר משנה לאחר שהוציא הזמר ובעל המנגן שרולי ורדיגר את האלבום "דא וואוינט א איד" ואחרי התגובות החמות שקיבל על הביצוע הווקאלי של שיר הנושא אותו הוציא לפני שנה בספירת העומר מגיש ורדיגר שיר נוסף מתוך האלבום "משכנו" וגם הוא על טהרת הווקאל בלבד.

"משכנו" למעשה כבר התפרסם עוד בטרם יצא באלבום ע"י מי שהלחין אותו המשפיע הנודע הרב פנחס ברייער שביצע אותו בזיצים מיוחדים אותם הוא עורך מידי פעם לבני הישיבות.

את "משכנו" מלווים קולותיה של מקהלת "שירה" מארה"ב לצד קולותיה של מקהלת הילדים המפורסמת "אידיש נחת" וילד הפלא הכוכב העולה זושא מענדלאוויטש.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

מתחילים מחדש: בערי וובר משיק אלבום "מחדש"

אחרי תקופה ארוכה של עבודה, כוכב המוזיקה החסידית בערי וובר משיק את אלבומו החדש "מחדש". האלבום כולל 11 רצועות מגוונות, ונושא מסר אישי וחד וברור: לא משנה מה עברת ולאן הגעת, תמיד אפשר לעצור, לקום ולהתחיל מחדש.

להאזנה ←
שירים חסידיים

מאיר רוזנברג בסינגל מלא כיסופים – "וואו ביסטו"

היוצר והמלחין מאיר רוזנברג, משחרר סינגל חדש ומרטיט בשם "וואו ביסטו". השיר פורט על הנימים הדקים ביותר של הנפש ומביא זעקה כנה מתוך הלב: געגוע צורב, שקט וכואב אל קדושת השבת ואל הקרבה לה'.

להאזנה ←