הלהיט החדש לכבוד רבי שמעון: בגרסה ווקאלית

מאז ומתמיד הרגיש המלחין החסידי ר' פנחס שיינברגר שתהיה זו זכות גדולה אם ילחין ניגון חדש לכבודו של התנא האלוקי רבי שמעון בר יוחאי. כזה שיהיה קצבי וסוחף והכי חשוב באווירה חסידית אמיתית ושמחה שתוכל לחבר את כל הרבדים בעם.

לפני כשלוש שנים עלה בידו הדבר, אך הרגיש שזה לא שלם. בתקופה האחרונה המשימה הושלמה כשהוסיף בית שלישי.

על מלאכת הביצוע הופקד הסולן משהדב הומינר, כשאותו עוטפים בהרמוניה קולית מקהלת "ידידים" ומקהלתהילדים "חסידימלך". כשעל העיבוד וההפקה המוסיקלית ניצח ביד רמה המוסיקאי והמעבד עמי כהן.

בעקבות התוצאה הסופית המרהיבה החליט ר' פנחס לצאת מהקופסה ולהפיק גרסה ווקאלית שתקדים את הגרסה המוסיקלית ותכניס אותנו כבר עכשיו לאווירת ההילולה, לצורך כך רתם את המעבד הקולי יעקב רוטבלט.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

משה כהן משיק אלבום בכורה מסקרן – "קדוש"

לאחר יותר משנה של עבודה רצופה, משה משיק את אלבום הבכורה שלו – "קדוש". לצד שמות מהחמים ביותר בתעשייה – מגיש כהן יצירה שמחזירה את המוזיקה לאותנטיות שלה.

להאזנה ←