"ענבי הגפן" ורועי ידיד חוגגים 35 שנה עם אלבום חדש

להקת "ענבי הגפן" והסולן רועי ידיד חוגגים בימים אלו 35 שנה להקמתה, עם אלבום חדש חגיגי ושמח במיוחד.

ארבע-עשרה שנה מאז האלבום האחרון של הלהקה ולכבוד המאורע המשמח והמרגש, משיקים "ענבי הגפן" ורועי אלבום חדש שכולו חגיגה ושמחה אמתית וסוחפת.

האלבום מכיל אחת-עשרה רצועות, ביניהן חידושים מיוחדים של שירים וותיקים, מחרוזות של מוזיקה חסידית שמחה ומקפיצה, ניגונים עליזים לצד ניגונים שקטים, מחרוזת של שירי רגש ונשמה, מחרוזות של מוזיקה תימנית אותנטית, מזרחית נוסטלגית ושיר חופה מרגש במיוחד.

באלבום מתארחים אמנים מעולמות מוסיקליים שונים ואף ישנו שת"פ מסקרן עם סולני העבר של הלהקה. על מלאכת העיבוד וההפקה המוסיקלית של רוב האלבום חתומים רועי וחברי הלהקה, לצד רפאל בלזם, מיקי רוזנבאום ואלירן אלבז.

לחצו PLAY להאזנה למחרוזת רוק מתוך האלבום

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אבי אילסון ומוטי איידנסון בדואט מרגש: “דיבור של הלב”

השיר, העוסק בכוחה של מנגינה ובדיבור הפנימי בין אב לבנו, מביא ניגון פנימי, עוצמתי וכנה שמתחבר ישירות אל הלב, ומלווה בקליפ מרגש המציג רגעים שקטים ונטולי מילים בין אב לבן.

להאזנה ←
שירים חסידיים

דוד סיטבון בסינגל שנכתב בימי המלחמה: "להתבונן נכון"

"להתבונן נכון" – סינגל שנכתב מתוך תחושת חוסר מוצא וכאב עמוק של אדם שלא רואה עתיד ברור. תחושה שכלל עם ישראל הכיר בשנתיים האחרונות של מלחמה, שבר וחוסר וודאות.

להאזנה ←