ירון בר ותלמידי הישיבה מבקשים "להתחבר לצדיקים"

על רקע מאורעות התקופה האחרונה עם פטירת שר התורה מרן הרב חיים קנייבסקי זצוק"ל והפיגועים הרצחניים בבני-ברק ובמרכזי הערים האחרות, הזמר והיוצר ירון בר ותלמידי ישיבת "נתיב התורה" מבקשים "להתחבר לצדיקים".

הרב דוד ברבר ["זיו הקודש" – נמואל וחיים ישראל] הלחין את המילים הלקוחות מהלכות דעות של הרמב"ם בהשראת עבודה עם נוער ונושא ההתמודדות הפיתויים ומשעולי החיים. מיד עם סיום הלחנת המילים כבר ידע מי צריך לבצע את השיר, ירון בר – זמר ויוצר המשלב עוצמה וצניעות, אנרגטיות ורגש והכי חשוב, יראת שמיים.

עיבוד והפקה מוסיקלית: אלי קליין ואיצי ברי.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אלחנן אלחדד ממשיך לנגן את זה בסינגל חדש

לאחר שני סינגלים מצליחים, מגיע קליפ בכורה! אלחנן אלחדד מציג את "תנגן את זה" סינגל חדש וסוחף, אותו הלחין כמיטב המסורת. העיבוד וההפקה המוזיקלית של שמואל כהן.

להאזנה ←
שירים חסידיים

לוי יצחק כהן מגיש: ניגון ההתקשרות

לכבוד י-י"א שבט, יום הסתלקותו של הרבי הריי"צ ויום קבלת הנשיאות של הרבי, הזמר החב"די לוי יצחק כהן משחרר את 'ניגון ההתקשרות' – שיר חסידי מרגש שמבטא את החיבור העמוק והנצחי של החסידים לרבי.

להאזנה ←