החדש של ארי פרייזר – "אשת חיל"

הזמר ארי פרייזר ממיאמי, משחרר סינגל נוסף, שלישי במספר – "אשת חיל". 

הלחן והשיר הם מחווה לרעייתו תפארת, אותה הכיר החודש לפני 14 שנה. על הבחירה במילות הפיוט הוא מסביר: "אשת חיל הוא פיוט שאני מתחבר אליו במיוחד, אני שר אותו לאישה המיוחדת בעולם (אשתי היקרה) בכל ערב שבת במנגינה הידועה שכולנו רגילים, ואולם – אחרי 14 שנה, הגיעה העת לחדש לו (ולה) לחן מקורי ומיוחד". 

ארי אתגר את עצמו להלחין ולבצע את המילים המרגשות במנגינה עם 'צבע אחר' ומרענן. פרייזר אהב את התוצאה, אשתו התרגשה מהשיר והבן גבריאל קבע שזה הלחן שישירו בבית מ"עתה ועד עולם". 

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

גד אלבז משיק סינגל חדש: "הגלה נא"

הזמר והיוצר גד אלבז משחרר סינגל חדש בשם "הגלה נא", המבוסס על מילות הפיוט הנודע "ידיד נפש". השיר מלווה בלחן מקורי ומביא אל קדמת הבמה את כוחו העמוק של הניגון היהודי.

להאזנה ←
שירים חסידיים

קובי ברומר פותח שנה עם "המאורות הגדולים"

רגע אחרי החגים ועם פתיחת ספר בראשית, קובי ברומר משחרר סינגל סווינג קצבי וממכר "המאורות הגדולים". מאחורי הגרוב עומד המסר של הירח שנברא שווה לשמש, נצטווה להתמעט, אבל תמיד חוזר להתמלא.

להאזנה ←