החדש של ארי פרייזר – "אשת חיל"

הזמר ארי פרייזר ממיאמי, משחרר סינגל נוסף, שלישי במספר – "אשת חיל". 

הלחן והשיר הם מחווה לרעייתו תפארת, אותה הכיר החודש לפני 14 שנה. על הבחירה במילות הפיוט הוא מסביר: "אשת חיל הוא פיוט שאני מתחבר אליו במיוחד, אני שר אותו לאישה המיוחדת בעולם (אשתי היקרה) בכל ערב שבת במנגינה הידועה שכולנו רגילים, ואולם – אחרי 14 שנה, הגיעה העת לחדש לו (ולה) לחן מקורי ומיוחד". 

ארי אתגר את עצמו להלחין ולבצע את המילים המרגשות במנגינה עם 'צבע אחר' ומרענן. פרייזר אהב את התוצאה, אשתו התרגשה מהשיר והבן גבריאל קבע שזה הלחן שישירו בבית מ"עתה ועד עולם". 

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

החדש והאופטימי של רולי דיקמן – ״להביט קדימה״

רולי דיקמן מוציא את הסינגל החדש “להביט קדימה”, שיר מעצים ומלא תקווה, המבקש להזכיר שגם אחרי תקופות מורכבות אפשר לבחור להרים את הראש, להמשיך לצעוד ולהאמין שהטוב עוד מחכה מעבר לפינה.

להאזנה ←
שירים חסידיים

מנחם לוי מארח את שמחה פרידמן: "וַיִּבְחַר בְּדָוִד"

בדרך לאלבום מושקע של ניגוני חב"ד, הזמר החב"די מצרפת מנחם לוי, מארח את הזמר החסידי שמחה פרידמן לדואט מקפיץ בו הם מבצעים יחד את הניגון החב"די "וַיִּבְחַר בְּדָוִד"

להאזנה ←