אברימי רוט מחדש: 'הללו את השם'

הזמר והחזן אברימי רוט יוצא בפרויקט ייחודי ״נוסטלגיה מתחדשת״ בו הוא מחדש ניגונים חסידיים, כעת יוצא הניגון הראשון ״הללו את השם״ בלחנו של האדמו"ר ממודז'יץ זי"ע ובהפקתם המוזיקלית של הצמד אלי קליין ואיצי ברי.

אברימי רוט: ״חודש ניסן, חודש האביב, חודש של התחדשות, מחדשים את הישן. זאת הייתה הברקה של רגע, מההברקות האלו שלא מגיעות כל יום. כמה מרענן לקחת את הלחן המיתולוגי הזה של האדמו"ר האמרי אש ממודז'יץ זי"ע, לחדש אותו בעיבוד עכשוי ולשלב בין ישן לחדש״.

מילים: תהילים, הלל | לחן: האדמו"ר האמרי אש ממודז'יץ זי"ע | עיבוד והפקה מוזיקלית: אלי קליין ואיצי ברי.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

מיטב השמות חוברים לפרוייקט חדש "סוכות אויפן סטייג'"

בפרוייקט משתתפים: שמוליק קליין, שמחה בירנהאק, יענקי אויש, שימי קפלן, שיעלה רוט, מנדי רוט ומוישי הולצמן, יחד עם מקהלת רוממו, ובעיבוד מוזיקלי של מוישי יאקאב

להאזנה ←
שירים חסידיים

חיים דייטש ויידל’ה אלטר מגישים:"הייליגע אבות"

המעבדים חיים ויידל’ה ממשיכים בשיתוף פעולה השני והפעם עם הסינגל "הייליגע אבות". מתוך מטרה לאחד בין סגנונות המוזיקה של השניים, ולהביא תוצר מיוחד חדשני ונוגע כאחד, כשעל המילים והלחן יידל’ה, והקולות והעיבוד המהודק של השניים יחד.

להאזנה ←