הגרסה הווקאלית של גדי פיינגולד לשירו "המרחם"

בעיצומם של ימי ספירת העומר הזמר והיוצר גדי פיינגולד משיק גרסה ווקאלית לשירו "המרחם" שיצא בחודש אלול.

בימים אלו, בהם אנו מתאבלים על פטירתם של תלמידי רבי עקיבא על שלא נהגו כבוד האחד בשני וכמו בשידור חוזר חווים את-זה במציאות בת זמננו, מילות השיר "יונה עם ענף בפה מהמבול אתה חוזר עם בשורות שיש תקווה במציאות שאני חווה… כשהכל סגור בחוץ הדלת שבלב נפתחת…" מקבלות משמעות באופן הכי אקטואלי עמוק וכואב.

המילים של ראובן [רועי] אדרי, פיינגולד ונועם צוריאלי. הלחן של אדרי, כשעל העיבוד וההפקה הווקאלית אחראי אייל מזיג.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

מתחילים מחדש: בערי וובר משיק אלבום "מחדש"

אחרי תקופה ארוכה של עבודה, כוכב המוזיקה החסידית בערי וובר משיק את אלבומו החדש "מחדש". האלבום כולל 11 רצועות מגוונות, ונושא מסר אישי וחד וברור: לא משנה מה עברת ולאן הגעת, תמיד אפשר לעצור, לקום ולהתחיל מחדש.

להאזנה ←
שירים חסידיים

מאיר רוזנברג בסינגל מלא כיסופים – "וואו ביסטו"

היוצר והמלחין מאיר רוזנברג, משחרר סינגל חדש ומרטיט בשם "וואו ביסטו". השיר פורט על הנימים הדקים ביותר של הנפש ומביא זעקה כנה מתוך הלב: געגוע צורב, שקט וכואב אל קדושת השבת ואל הקרבה לה'.

להאזנה ←