להקת אחינו בסינגל ווקאלי מרגש במיוחד: עד אנה

עם השבחים הגדולים שהלהקה המצליחה "אחינו" (האחים שפירא), מקבלת כשהיא מוציאה סינגלים ווקאלים בשנתיים האחרונות, ושלושת השבועות המתקרבים במהירות, האוהדים תוהים מה הלהקה תוציא השנה.

את השיר הזה "עד אנה" בלחנו של המלחין החסידי הנודע, ר' פינקי וובר, הכיר להם שליח הצבור המפורסם, יוסי למט והאחים מאוד התחברו אליו ותמיד רצו להקליט אותו.

למילים יש משמעות במיוחד בשלושת השבועות, כאשר אנו שואלים את ה' כמה זמן ייקח עד שתפילותינו יענו ומשיח יבוא. המילים מגיעות מפרק תהילים העוסק בגלות. בין אם זה הגלות הספציפית שלנו בה אנו מוצאים את עצמנו, או הגלות של כלל עם ישראל, אנו מבקשים מהשם לשמוע את קולנו ולקבל את תפילותינו. "אחינו" מקווים היא שהביצוע המחודש של השיר יעזור לפנינה נסתרת זו להתגלות מחדש לעולם המוזיקה היהודית ולקבל את הפרסום הראוי לה.

יהי רצון שכולנו נזכה לנחמה אמיתית עם בנייתו מחדש של בית המקדש השלישי במהרה בימינו.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

חדשות מוזיקה יהודית

ידידים העולמית עם ביצוע ווקאלי ל'אפיריון'

לרגל ספירת העומר, מקהלת ידידים העולמית מגישה ביצוע ווקאלי איכותי ומשובח כפי שרק הם יודעים, ללהיט הענק 'אפיריון', בביצוע חסידי ומיוחד של יעקב רוטבלט

להאזנה ←