שלשלת ג'וניור באלבום חדש – "בשם השם"

"שלשלת ג'וניור", מקהלת הילדים של המלחין והמפיק המוזיקלי יצחק רוזנטל, משחררת אלבום EP חדש ומרגש – "בשם השם". האלבום כולל שלושה שירים חדשים ומיוחדים בלחנים של רוזנטל, ובעיבודים של אריה קונסטלר, רפי בריידיס ודני גרוס.

הסינגל הראשון מתוך האלבום, "עבדו", הוא שיר קצבי ומלא חיים, שמביא רוח חדשה למוזיקה היהודית. המילים, מתהילים כמובן בלחן חדש של רוזנטל. העיבוד המוזיקלי של רפי בריידיס נותן לשיר תחושה עכשווית ומקפיץ, והקליפ המלווה אותו, בבימויו של גבי סטארק, מלא אנרגיה וצבע.

חברי מקהלת "שלשלת ג'וניור" משה רוזנטל, יצחק שוורץ, שמואל רוזנברג ואיזי גיבר, מגישים ביצועים מושלמים ומרגשים בשיר זה ובכל האלבום. הקולות הצלולים והמלאכיים שלהם מתמזגים בהרמוניה מושלמת, ויוצרים חוויה מוזיקלית עוצמתית ומעוררת השראה.

לחצו PLAY להאזנה לשיר 'עבדו' מתוך האלבום

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

מרדכי בן דוד בביצוע לייב מרגש – "מאמע רחל"

לרגל הילולת רחל אמנו ע״ה, מגיש מרדכי בן דוד ביצוע לייב מיוחד לשיר האייקוני "מאמע רחל" — אחת הקלאסיקות הגדולות והמרגשות שלו, אותה גם הלחין וכתב בעצמו.

להאזנה ←
שירים חסידיים

אקטואלי שכואב: שי וינר – "אל תדאג"

"אל תדאג" אינו רק שיר – זאת מגילת ביטחון מוזיקלית, שכל אחד צריך להפנים ומצליחה לחזק ולנחם את כל מי שמחפש עוגן בתקופות של חוסר ודאות.

להאזנה ←