'לבקש רחמים' – מענדי וויס במחרוזת לימים הנוראים

בשילוב שירים מרתק, ורגש מיוחד, משיק מענדי מחרוזת משירי אלול עליהם גדל, מקרליבך דרך פיטסבורג וחב"ד, ועד רוזנבלט. עיבוד והפקה מוזיקלית של מוישי ושרוליק מנדלסון.

מחרוזת 'לבקש רחמים' אותה מתכנן ובונה מענדי כבר כמה שנים, רואה אור בעיצומו של חודש אלול, לקראת הימים הנוראים, אליו צירף מענדי את צמד האחים מוישי ושרוליק מנדלסון שהשלימו את התמונה עם מעטפת מוזיקלית הנותנת לשירים הישנים והטובים, יחד עם קולות מדוייקים של איציק פילמר ומקהלת נשמה.

לחצו PLAY להאזנה למחרוזת

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

זושא משחררת סינגל חדש — "Roof Over My Head"

בדרך כלל "גג מעל הראש" מסמל ביטחון ויציבות — וזושא הופכת את זה: הגג הדולף הוא כל העניין. כשמפשיטים את הנוחות שאנחנו מבלבלים עם היסוד, מה שנשאר זה משפחה, חברים, אמונה, נעימה, והשמיים.

להאזנה ←
שירים חסידיים

אבי שפרונג בשיר חדש – ״מעט טוב״

אבי שפרונג משחרר שיר חדש, אותו כתב בעקבות מפגש עם מילים קדושות של ר׳ נחמן: ״וּבֶאֱמֶת כָּל הַהִתְרַחֲקוּת הוּא רַק כֻּלּוֹ הִתְקָרְבוּת״ (ליקוטי מוהר״ן תנינא, מ״ח).

להאזנה ←