'שובה' – סינגל ראשון למקהלת הניצוצות המחודשת של דני פינקלמן

הניצוצות -שובה

לאחר שיתוף הפעולה הפורה בין מקהלת התמימים של ר' יוסי גולדשטיין לבין מקהלת הניצוצות (בגירסתה האמריקאית) של דני פינקלמן, כעת רואה אור סינגל ראשון – "שובה" מתוך אלבום חדש של ניגוני חב"ד שבדרך, ויש גם קליפ מעניין.

השיר 'שובה' הולחן במקור ע"י הרבי מליובאוויטש לכבוד יום הולדתו ה-89, וכעת עובד מחדש ע"י DJ שם טוב. מקהלת הניצוצות, במהדורתה הנוכחית מורכבת מתכנית אחר הצהרים בשם "דרכי מנחם" המארחת למעלה מ-18 ילדים הלומדים בישיבות בשכונת קראון-הייטס. התכנית מקדמת את הילדים מבחינה מוסיקלית ונותנת להם בטחון עצמי.

לחצו PLAY להאזנה לשיר
[audio:https://www.chasidinews.com/audio/sparks-SHOOVA.mp3]

לחצו PLAY לצפייה בקליפ של השיר

ביצועים נוספים

אלבומים חדשים

מתחילים מחדש: בערי וובר משיק אלבום "מחדש"

אחרי תקופה ארוכה של עבודה, כוכב המוזיקה החסידית בערי וובר משיק את אלבומו החדש "מחדש". האלבום כולל 11 רצועות מגוונות, ונושא מסר אישי וחד וברור: לא משנה מה עברת ולאן הגעת, תמיד אפשר לעצור, לקום ולהתחיל מחדש.

להאזנה ←
שירים חסידיים

מאיר רוזנברג בסינגל מלא כיסופים – "וואו ביסטו"

היוצר והמלחין מאיר רוזנברג, משחרר סינגל חדש ומרטיט בשם "וואו ביסטו". השיר פורט על הנימים הדקים ביותר של הנפש ומביא זעקה כנה מתוך הלב: געגוע צורב, שקט וכואב אל קדושת השבת ואל הקרבה לה'.

להאזנה ←