"אני איש של חורף" – סינגל חדש לרועי ידיד

רועי ידיד כבש את כל הפסגות שאפשר לכבוש במוסיקה הדתית. שלושת הדיסקים שהוציא, נמכרו בעשרות אלפי עותקים ושיריו הגיעו לראשי מצעדי הפזמונים החסידיים. רועי התחיל לשיר מגיל צעיר, הפריצה הגדולה היתה בשרותו הצבאי, בלהקת הרבנות הצבאית כסולן, שם סומן ע"י המובילים בתחום המוסיקה הדתית כהבטחה גדולה.

האלבום נולד אחרי מפגש בין רועי למפיק המוסיקלי, נדב ביטון שהפיק את: עמיר בניון, מרגול, שלומי שבת, הראל מויאל ועוד. נדב שמע את השיר "אני איש של חורף", והחליט שאת הקול של רועי חייבים כולם לשמוע, לא רק המגזר הדתי. נדב עזר לרועי להתחבר אל המקורות התימניים שלו ולשלב אותם בשירה הישראלית, אחרי תקופה ארוכה של שירה חסידית. שילוב של קול יפיפה ונוגע עם שירים שיעשו משהו לכל אדם באשר הוא, חילוני או דתי.

האלבום החדש, בהפקתו של נדב ביטון, יכלול 11 שירים. "אני איש של חורף" הוא הסינגל הראשון מתוך האלבום החדש. מילים: משה קלוגהפט, לחן: רן אביב.

לחצו PLAY להאזנה לשיר

[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2010/05/roiyadid-ishshelchoiref.mp3.mp3|titles=roiyadid-ishshelchoiref.mp3]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הדואט של ארי פרייזר ויוסי בייליס: בכל יום תמיד

הדואט מציע פרשנות מוזיקלית לאחד הנוסחים הקדושים ביותר בתפילה, כאשר קולו המדהים של בייליס נושא את המוטיב החוזר בדרמטיות כוללת, יחד עם שירתו של המלחין ארי פרייזר.

להאזנה ←
שירים חסידיים

הלהקה המצליחה חוזרת עם סינגל חדש: "המשך לחלום"

הלהקה המצליחה מארה"ב – "זושא", חוזרת עם סינגל חדש ומרגש – "המשך לחלום". את המילים והלחן כתבו חברי הלהקה שלמה גייסן וזכריה גולדשמידט, בהשראת פרשת "לך לך".

להאזנה ←