גלריה: הילולת רבי מצליח מזוז בישיבת כסא רחמים

ההילולא בכסא רחמים, צילום: וידאו סיטי

ביום שלישי האחרון התקיימה ההילולא המסורתית של רבי מצליח מזוז של ישיבת כסא רחמים בני ברק. קרוב ל5000 איש ישבו סביב שולחנות ערוכים באולמי חצר המלכה צומת כנות. את הערב הפיקו ר' עמיאל ויוסף זנזורי.

ריגשו בדבריהם מרן ראש הישיבה הגאון הגדול רבי מאיר מאזוז השר אליהו ישי ור' צבי עמר מבעלי רדיו קול ברמה ועוד. מרן ראש הישיבה בירך את הרדיו ובמיוחד את ר' עמי מימון שעמל רבות להצלחת הארוע. הופיעו הזמרים רועי גולן, דורון ברדא ושאול חיון.

גלריית תמונות, צילומים: וידאו סיטי.

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הדואט של ארי פרייזר ויוסי בייליס: בכל יום תמיד

הדואט מציע פרשנות מוזיקלית לאחד הנוסחים הקדושים ביותר בתפילה, כאשר קולו המדהים של בייליס נושא את המוטיב החוזר בדרמטיות כוללת, יחד עם שירתו של המלחין ארי פרייזר.

להאזנה ←
שירים חסידיים

הלהקה המצליחה חוזרת עם סינגל חדש: "המשך לחלום"

הלהקה המצליחה מארה"ב – "זושא", חוזרת עם סינגל חדש ומרגש – "המשך לחלום". את המילים והלחן כתבו חברי הלהקה שלמה גייסן וזכריה גולדשמידט, בהשראת פרשת "לך לך".

להאזנה ←