מופע שכזה: מרדכי בן דוד ואברהם פריד בהאסק 26

האסק 26

גולת הכותרת של מופע האסק 26, שהתקיים בחורף האחרון הינה ללא ספק חזרתו של ענק הזמר החסידי מרדכי בן דוד אל בימת מופעי האסק, לאחר שנות העדרות רבות. אליו הצטרף ענק הזמר החסידי אברהם פריד, והשניים יחד יצרו מופע שעוד ידובר בו שנים רבות.

פריד ובן דוד ביצעו את מיטב הקלאסיקות שלהם, כמו גם את הלהיטים החדשים. השניים חברו גם לדואטים, בינהם המנון 'האסק' של איבי רוטנברג. פתח את המופע מיכאל פרוזנסקי בשיר וקליפ מיוחד שהוקדש לנפגעי סופת הסנדי. את המופע סגרו שני הכוכבים שהזמינו את בני משפחותיהם; יידל ורדיגר ובני פרידמן – למחרוזת משפחתית וקינחו בלהיט 'יש תקווה' שבוצע בהתלהבות על ידי כל הארבעה.

על הפקת המופע הופקדו הצמד המיתולוגי סוקי ודינג והוא יצא בגרסה לשמיעה ובגרסת DVD לצפייה.

לחצו PLAY להאזנה למיקס משירי האלבום[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2013/06/HASC-26-Sampler.mp3]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

הדואט של ארי פרייזר ויוסי בייליס: בכל יום תמיד

הדואט מציע פרשנות מוזיקלית לאחד הנוסחים הקדושים ביותר בתפילה, כאשר קולו המדהים של בייליס נושא את המוטיב החוזר בדרמטיות כוללת, יחד עם שירתו של המלחין ארי פרייזר.

להאזנה ←
שירים חסידיים

הלהקה המצליחה חוזרת עם סינגל חדש: "המשך לחלום"

הלהקה המצליחה מארה"ב – "זושא", חוזרת עם סינגל חדש ומרגש – "המשך לחלום". את המילים והלחן כתבו חברי הלהקה שלמה גייסן וזכריה גולדשמידט, בהשראת פרשת "לך לך".

להאזנה ←