הראל טל ותלמידי 'תורת החיים': ותן בנו

הזמר והיוצר הראל טל משחרר סינגל חדש וסוחף: 'ותן בנו'. את מילות השיר המוכרות מתוך התפילה שלפני הקידוש בליל שבת, עטף הראל בלחן חדש וסוחף בשעת התבודדות לפני מספר שנים. במקור, הולחן השיר בגירסה שקטה. לימים, בזמנים טובים יותר, ראה הראל שהוא מתאים ונוגע ללב גם בביצוע שמח יותר. לאחר התלבטות ממושכת, הוחלט לשלב בין שני הסגנונות, כך שהשיר מתחיל באווירה שקטה של דבקות ונשמה, ומשם הוא מטפס ועולה לשמחה והתלהבות שרק מתגברת והולכת.

לביצוע השיר, צרף אליו הראל טל את תלמידי הישיבה לצעירים 'תורת החיים' ביד בנימין, אשר הוסיפו לשיר עוצמות ונופך ישיבתי. על העיבוד וההפקה המוסיקלית של השיר, הופקד הפעם המוסיקאי ערן קליין.

"המלחמה יכולה להכניס אנשים לעצבות, וכאשר יש עצבות -ממילא יצר הרע מגיע", אומר הראל. "לכן כל כך חשוב דווקא עכשיו להתפלל שה' יתן בנו יצר טוב, כדי שנעבוד את ה' באמת וכך נצבור זכויות ומצוות שיעזרו לנו לנצח את אויבינו".

לחצו PLAY להאזנה לשיר

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

אלי הרצליך בסינגל חדש: "ותלמודו בידו"

אלי הרצליך, ממשיך לשאת בגאווה את דגל השמרנות כזמר המזוהה ביותר עם עולם התורה והישיבות, ולא נכנע לתכתיבי המוזיקה בשנת 2025, כשהוא ממשיך להנפיק מוזיקה איכותית ושמרנית.

להאזנה ←
שירים חסידיים

יוסף עבאדי בסינגל חדש – "אל תיקח ללב"

עבאדי, הפעם גם על תקן המלחין, יצר לחן מרגש למילים של הפזמונאי רמי לב, שידוע בשיתופי הפעולה המוצלחים שלו עם יוסף, כמו "בדרך אל האור" ו"תאהב ותאמין".

להאזנה ←
שירים חסידיים

חיים ציפל משחרר סינגל חשוף ובועט – "עומד במקום"

"עומד במקום" חושף אותי מול עצמי — מול השקרים שאני מספר לעצמי ומול הבחירות שמרחיקות אותי מהמטרות שלי. זהו שיר על הרצון לפרוץ קדימה ולהגיע סוף סוף אל המקום שבו הלב באמת רוצה להיות"

להאזנה ←