איציק דדיה בגרסת רמיקס קיצית לשיר 'ברוך השם'

איציק דדיה - ברוך השם

איציק דדיה פתח לנו את הקיץ עם להיט חדש 'ברוך השם', כסינגל שלישי מתוך האלבום השני 'לשיר מהנשמה' שצפוי לצאת בע"ה בימים הקרובים.

רגע לפני השקת האלבום המלא, דדיה משחרר גרסת רמיקס קצבית וקיצית ללהיט 'ברוך השם' שהפיק מוזיקלית שדר הרדיו והתקליטן אלון מורדו – מילים ולחן: גילי זכאי.

לחצו PLAY להאזנה לשיר[audio:https://www.chasidinews.com/wp-content/uploads/2012/05/dadya-baruchashem-remix.mp3|titles=איציק דדיה – ברוך השם – רימיקס]

ביצועים נוספים

שירים חסידיים

האדמו"ר הכווין ובנצי שטיין הלחין: 'רווח והצלה יעמוד ליהודים'

ערב ימי הפורים וזמן המלחמה, בתוך כל הלחץ והפחד. קבלו לחן מקפיץ ומשמח שהולחן ע"י הבעל מנגן ר' בנצי שטיין, בסעודת מלווה מלכה לפני שבוע בביתו של תומך התורה הנגיד ר' בערי וייס בניו יורק.

להאזנה ←
שירים חסידיים

"זושא" חוזרת עם סינגל חדש: "הכל יכול להשתנות"

להקת 'זושא', שכבשה את לבבות המאזינים בעולם היהודי עם להיטי הענק שלהם ביניהם הלהיט "הנני" שהפך לפס הקול של התקופה האחרונה, בסינגל חדש לפורים אבל לא רק – "הכל יכול להשתנות".

להאזנה ←